Jul 19, 2014, 10:39 AM

Цветни ветрове 

  Poetry » Landscape
467 0 6

Ветровете биват цветни.
От сивия ми доскуча.
Зеленият някак дискретно
закъта спомен във съня…
От златния остана пламък,
лилавият пък прецъфтя,
а черния вградих във камък.
Червеният ме връхлетя.
На жълтия закичих цвете,
от белия набрах сълзи.
А синият благословен е,
небе безкрайно подари…
Разперила крилата в полет,
обикнах тази синева.
Сега летя през синя пролет
и там ме чака любовта.

© Любка Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??