Jun 7, 2007, 8:30 PM

Цветове 

  Poetry
1019 0 2
 

 

Клоните на старата череша

грееха, отрупани от цвят.

Сякаш с гребен вятърът ги среса

и накара ги да полетят.

 

 

Пръснаха се горе във небето

милиони бели платове

и играха шеметно, дордето

топлата земя не ги пое.

 

 

Танцът на изящни балерини

в миг направи по-красив света.

Вред разпръсна във вихрушки сини

слънцето, смеха и пролетта.

 

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1521 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??