Нежен аромат на цветя
усещам аз в градина,
искам с теб да полетя,
преди да дойде зима.
Красиво нещо са цветята,
най-хубавото цвете желая,
а туй си ти - жената,
за която аз ридая.
Животът е до време,
но любовта край няма,
искам да си с мене -
ти - чудесна дама!
Прогони надалеч тъмите,
дай ми слънчева светлина,
успокой в душа вълните,
в мъката моя бъди луна!
© Георги All rights reserved.