Jun 10, 2009, 9:34 PM

Цветя 

  Poetry » For kids
854 0 1

това стихче е посветено на колежката ми Детелина

 

С нежни, малки стъбълца,

с красиво подредени листа;

там, сгушени във тревата,

те се радват на слънцето и луната;

и под звездни небеса

цветенца спят до заранта;

и в сини капчици роса

са обляни техните лица;

цвете малко ти си откъсни

и щастлив бъди вечно ти!

 

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Слънчево и нежно стихче, много ми хареса!
    Пожелавам на прекрасната авторка и на Детелина,
    да са много, много щастливи през цялата година!
    ПОЗДРАВИ!
Random works
: ??:??