Sep 28, 2019, 9:48 PM  

Цветята огнени в очите 

  Poetry » Love
592 1 2

Обичаш ли ме?

Или слънцето изгря
и облаците разпиля зад хоризонта?

 

Целувката ти като утринна роса
на любовта ми огнено-гореща
отново жаждата изгаряща насити!

 

Като потънал в розова мъгла

За теб не срещнах на планетата Земя

красиви истински цветя!
За тебе нося пламък във очите!

 

Едничко името ти ме крепеше във нощта -
на самотата във душата ми Архонта!

Дали късмет е или пък съдба?
Или куршум удари ме, като войник на фронта?

 

Загивам тихо в твоите крака..
Пропадам в бездната безкрайна запокитен...

Но в същност не потъвам, аз летя!

Ще ме съзреш, погледнеш ли звездите!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??