Dec 21, 2012, 1:45 PM

*** Цветята си... 

  Poetry
443 0 4





Цветята си аз всеки ден поливам.
Ала солена е тази вода...
Защото мъката си аз изливам.
И с нея ги попарвам след това.

А те мълчат, учудено ме гледат –
нали приятели сме с тях все пак.
Главичките с разбиране навеждат,
очакват търпеливо светъл знак.

 
20.12.2012 г.

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??