Aug 17, 2019, 9:06 PM

Цветята също плачат 

  Poetry » Other
613 0 2

    Цветята също плачат

 

Цветята красиви също плачат,

не си мислете че това е роса.

Откъснати с любов, подарени в здрача,

на любимата жена от сърце и душа!

 

Поставени във ваза ще увяхнат някога,

ще изсъхнат, ще изчезне тяхната красота!

За тях ще остане уви  само спомена,

за свежестта и подарената красота!

 

Цветя в саксия подарявам на жена,

 да останат, да се запазят в пръстта!

Така ще живеят, ще остане спомена,

за срещата с любимата и Любовта!

 

Ако те са навън ще усетят сутринната роса,

ще разцъфнат пъпките, една нова красота!!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??