Jun 7, 2013, 8:07 AM

Цъфналата липа 

  Poetry » Love
509 0 2
Вървя по улицата сиво-ежедневна,
облачно е, може да вали.
Стигам до липата, толкова е нежна,
всеотдайно тихо си цъфти.

Усещаме се, чувствено благоухаеш.
Жива, с множество мушици и пчели.
Тука и сега цъфтиш, и ти го знаеш -
ароматът ти изпълва моите гърди.

Благодаря, във мен завинаги оставаш.
Съхранявам те за зимните студени дни.
Всяка пролет ти цъфтиш и се отдаваш,
като мед и топлина във мене ти бъди!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??