Apr 15, 2008, 8:31 PM

* * * 

  Poetry » Love
788 0 8
Животът ми е книга...
Ти четеш...
И ти си смисълът да продължа да пиша...
И ти си вдъхновението,
задвижващо
на мойта мисъл тихото перо...
В нощта пристигнал,
си светилникът...
И бдиш,
и с нежност ме подтикваш към поуките...
И с топлата ръка
приспиваш мисълта...
Да се роди отново
в утрешния ден,
с лъчите на изгряващото слънце...
И тъй спокойно е със теб до мен
и книгата не искам да затварям
никога...
А да я допиша до последен празен ред
и на корицата да сложа подписа:
ОБИЧАМ ТЕ!

© Александра Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??