Jan 11, 2013, 12:50 PM

* * * 

  Poetry
308 0 0

Оглеждай се в очите ми,

дири спасение,

оглеждай се с любов,

търси разбиране,

а истината проста -

няма нищо до безкрайност,

пак те мята в старите ти грешки

да се опитваш да

съживиш

дълго неполивано цвете.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??