May 20, 2019, 1:39 AM

*******$ 

  Poetry
312 0 2

търси се муза напета, жестока
на гърба с бели крила
в пухкави облаци обвита 
и добра душа

 

да раздава вълшебни моменти
да провокира злини
с очи ей толкова големи
през които в космоса се губиш ти

 

времето да контролира
само кат размаха коси
думите да капултира
мозъкът да изгори

 

да е красива и нежна
със секси крака
чрез бурята и безметежна
дъжд да вали от цветя 

 

търси се муза, игрива
на гърба с бели крила
която да нарисувам
в спомените си за вечността 
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • едва ли ама надали 😁😁 благодаря все пак
  • Трудна работа. Пуснал си обява виждам. Дано откриеш
Random works
: ??:??