Jul 21, 2018, 3:01 AM

=( ) = 

  Poetry
371 0 3

Омъжена бяла жена
Да я обичаш не бива
Как да се справиш с това
Като тя е несметно красива

 

Как да погледнеш тези нежни очи
Като знаеш че е забранено
Тайно в мислите си представяш ти
Че и схрускваш устните в червено

 

Искаш да и кажеш здравей

Но заекваш някакси фалшиво
Екзотичен плод е тя за тебе, злодей 
И да я жадуваш не би било  щастливо

 

Омъжена бяла жена 
Да я желаеш не бива
Не, не  може да се справиш с това 
Кажи ѝ го и нека любовта да бъде дива

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??