May 11, 2007, 3:32 PM

*** 

  Poetry
689 0 5


На Паулу Коелю


Един писател... толкова открит в стремежа си
да изживее цялата Любов...
Един човек, пътуващ в неизвестното,
даряващ на душата порив нов...

Една душа, прегръщаща със обич хората,
разкриваща им нова свобода...
И МЪЖ един, обсебен от БОГИНЯТА,
родена в него от една мечта...
и следваща го неотлъчно в пътя му...

А мъдростта ú в книгите се лей!
И красотата ú огрява дните му...
Той знае, че е жив
и за какво живей!

И таз мечта е претворил в живота си -
до него има истински човек -
една ЖЕНА, разбираща сърцето му,
подкрепяща го в пътя му нелек.


10.05.2007г.

© Гергина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??