Jan 13, 2010, 9:34 AM

Да 

  Poetry
817 0 5

 

 

                     Да

 

Не всеки огън носи топлина.

Не всяка болка крие самота.

Не всеки поглед лепне от нега.

Не всеки спомен пази радостта.

 

Не всяка песен пее за любов.

Не всяка есен плаче за покров.

Не всяка стъпка бяга от света.

Не всеки странник има и душа.

 

Не с всеки устрем можеш да летиш.

Не с всяко чувство можеш да гориш.

Не с всеки вопъл можеш да тъжиш.

Не с всяка дума можеш да простиш.

 

 

© Мария Муладжикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??