Dec 3, 2005, 9:07 PM

Да, аз съм 

  Poetry
1001 0 1

                 Да, аз съм

 

Не бях се заслушвала колко е тихо,

когато във петък останеш забравен.

От картите чува се тихичко ехо

и всеки проблем ти се струва глобален...

 

Дали е от скука? Дали е неделя?

В натисната пауза със образ размазан-

нищо не правя, стоя и се дзверя

и чакам да звъннеш да кажеш „Да, аз съм”.

© Гергана Турийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??