Feb 18, 2020, 10:57 PM

Да бе си живял 

  Poetry » Civilian
441 0 4

За Левски е всичко изречено
и всеки го е предал някак си.
Да бе си живял като стадото
и да бе отгледал децата си...
Борбата е кучка улична -
сама изяжда чедата си
сред толкова много предатели
ако си честен – в земята си.
И само слова и клетви
от калпазан-патриоти
на тази дата безчестят
по почин съвсем мафиотски.

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??