Jan 26, 2007, 5:07 AM  

Да беше 

  Poetry
654 0 2

Да беше дете,
да те напляскал
и сурово да те накажа.
в тетрадката от 100 листа
на всеки ред да изпишеш:
"Няма повече така да правя".
Но ти си голяма, лукава и лоша.
но ти си прекрасна, неземна, божествена.
Луд от любов - прощавам.
изневярата - не мога.

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??