Да бях престанала да мрънкам,
че съм се родила без късмет
и вместо сума свещи в църкви,
да бях си взела от лотарията билет.
Да бях си пуснала и тото фиш,
да бях отишла в пункта най-накрая...
А взема ли печалбата - ела ме виж!
Да харчи приходи - и баба знае.
Да бях родила се математик
и да напиша кратка теорема
за лесните пари - без грамче трик...
Ще почна с „Тука има - тука нема".
© Мая Попова All rights reserved.
Много хъс има в теб Мая!
Радвам ти се!