Jul 23, 2011, 10:26 PM

Да бъда! 

  Poetry
719 0 7

Да бъда, да бъда, да бъда...
Като тебе да бъда аз, гарване.
Ами да бъда...
Като тебе - Гарван да бъда.


Черна, студена, сирота...
Като тебе - гарван - да бъда!
Да бъда! Но уви...
Да бъдеш! Трудно ли е?


Да бъдеш, да бъдеш...
Като мене да бъдеш ти, гарване.
Ами на бъдеш..
Като мене, гарване, да бъдеш.


Тъжен, копнеещ, мечтаещ...
Като мене, Жената - да бъдеш!
Да бъдеш! Но уви...
Да бъда! Самотно е.

© Анита Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??