Да бъдеш значи да живееш,
по-силно от сърце и по-ранимо.
Да вярваш в чудеса - да надживееш
това, което удря непростимо.
Да бъдеш силен значи да се плашиш,
когато бурята застига твойте близки.
Да скочиш рязко – с поглед да запазиш
сърцата им от облаците ниски.
Да бъдеш себе си, да бъдеш лъч прохлада,
да сложиш знаци по пътеката – да вложиш...
… усмихни се, скъпи – ето ти награда,
Ти ще бъдеш! Зная, че го можеш.
© Андреа All rights reserved.