Mar 11, 2010, 7:46 PM

Да дариш кръв няма причина 

  Poetry » Other
512 0 3

ДА ДАРИШ КРЪВ НЯМА ПРИЧИНА

 

Да дариш кръв няма причина,

ала умират хора стотина!

Те са като глина -

счупих я, а тя с живота се размина.

 

Ако го направиш -

невинна душа ще спасиш.

Остава само ти да решиш -

аз не го направих, а в мъка се облях...

 

Да, децата не разбират,

но ето - ще им кажеш,

а те нещо ново ще разкриват.

Няма смисъл да ги лъжеш!



Ралица Костова

 

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хайде пък сега и вие. На накоя направи ли му впечатление, че тя е доста малка? Аз лично казвам браво на детето, подхванала е истинска тема.
  • И аз мисля като doreto66
  • голяма тема, която изисква много повече старание.
Random works
: ??:??