Feb 20, 2021, 7:41 AM

Да грейне светлина 

  Poetry » Other
207 1 3

„Крилете са, за да летиш“
Хорхе Букай

 

Дон Кихот във мене рано
полетял е с Росинант,
но без вас не можем само
да направим нов светът.

 

Пишещи творци – чудесни,
възхищавам се на вас!
В стиховете сякаш песни
са душите с нежен глас.

 

С вас се чувствам по-различна
и не толкова сама.
От таланти поетични
има нужда днес света.

 

Да изгоним сивотата
и да грейне светлина!
Да летим със лист в ръката!
Хайде, чака Росинант!

 

И в реалност да превърнем
всички слънчеви мечти.
Нека ний творци да бъдем
на прекрасни, светли дни!

 


С това стихотворение отправям специален поздрав към всички творци и сърцати хора. Щастлива съм да бъда тук сред вас, мили приятели! Прегръщам ви!

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??