Богат си, а се къпеш в лицемерие,
робувайки на земния разкош.
Нещата като обич и доверие,
за теб не струват повече от грош.
С жените си нахален и наперен,
а летвата я вдигаш нависоко.
Омайваш ги, кълнеш се, че си верен
мамейки позорно и жестоко.
Разчиташ на паричната си сила,
уверен си, че всичко се купува.
Мъж такъв и с просяк бих сменила
и вярвам, че размяната си струва.
С такива като теб светът гъмжи,
ала жената любовта познава.
Купуваш ли си щастие с пари,
не се хвали, че си богат тогава.
© Надя Уорендър All rights reserved.