Искам да живеем като в късно кино,
да вечеряме на свещи
и да пием много вино.
Да се чувстваме щастливи -
всеки ден и всеки час.
Да сме винаги безгрижни
и да мога да ни казвам "нас".
Ако обаче ти желаеш,
ще си бъдем "аз" и "ти",
но сърцето ми се свива,
щом помислиш го и ти.
Моля те, хвани ме, полети!
Като птица ще се чувствам,
ако с мен ти ще летиш!
© Симона Христова All rights reserved.