Dec 4, 2016, 9:14 PM

Да можеше вълшебството да се зове 

  Poetry » Other
763 2 0

Да можеше вълшебството да се зове,

щях с името ти да го нарека

и в този миг не ще ни вятър раздели,

двама с теб река ще прекосим,

прикрива ни любов а не омраза,

с дланите си топли обгръщаме съня,

и може би добро ще срещнем с тебе,

някога от някого в света.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??