Sep 13, 2012, 9:34 AM

Да не придиря толкова... 

  Poetry » Humour
529 0 4

(из цикъла "Вицове в рими")

Студентът Мишо сподели с баща си,
че влюбен е и иска да се жени.
Момичето познавал от ВИАС и
била красива. Казвала се Жени.

Проблемът бил обаче във това, че
когато ù признал, че я обича,
тя казала му: „Готин, няма начин!
Харесвам те, обаче съм момиче

с висок стандарт! Щом искаш да си с мен,
би трябвало колата ти поне
да бъде „Мазда” или „Ситроен”
до три години и над сто коне!

Освен това да имаш трябва къща
на два етажа. Да не е далече
от София!” Бащата се намръщи,
помисли малко и на Мишо рече:

„Добре, бе синко, щом си наумил,
съгласен съм „Кайен”-а да смениш
за Ц-е петица. Като тебе бил
съм също влюбен. Ала ще сгрешиш

да бутнеш два етажа от палата
във „Княжево”. Кажи на тази Жени
да не придиря толкова, когато
синът на Донев иска да се жени”.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??