May 7, 2005, 11:43 PM

Да не се забрави! 

  Poetry
2246 0 10
Искам бавно да те обричам,

когато душата си давам,

в твоя ден без свян да надничам,

нищо да не се забрави!

 

Искам бавно да те събличам

с длани до болка корави,

по твоето тяло да тичам,

нищо да не се забрави!

 

Искам бавно да те обичам,

с обич дете да оставим,

нашите думи да срича,

нищо да не се забрави!

 

Искам бавно да те обличам…

С бръчки времето го прави…

Чистата сълза се стича,

нищо няма да се забрави!

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??