Dec 22, 2006, 8:53 PM

Да обичаш 

  Poetry
605 0 2

Говорят,да обичаш хубаво било-
но няма как да се науча да ценя-
на лошия отвръщам със добро,
заслужилия без любов оставям.


Говорят да обичаш хубаво било-
като дъждовни капки по перваза
ме удряш и раняваш,но във моето
                         легло
ще легнеш ти,а него ще намразя
   ...макар,макар да ме обича.

© Татяна Начкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??