22.12.2006 г., 20:53 ч.

Да обичаш 

  Поезия
603 0 2

Говорят,да обичаш хубаво било-
но няма как да се науча да ценя-
на лошия отвръщам със добро,
заслужилия без любов оставям.


Говорят да обичаш хубаво било-
като дъждовни капки по перваза
ме удряш и раняваш,но във моето
                         легло
ще легнеш ти,а него ще намразя
   ...макар,макар да ме обича.

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??