Dec 5, 2009, 8:58 PM

Да остана ли, моля те, кажи? 

  Poetry » Love
967 0 5

Как да замина, как да те оставя,

когато очите ти прошепват - "остани",

а устните ти трепетно повтарят - "върви"...

Погледът ти е ключ, а очите - катинар.

Ръцете ти крещят - "отвори",

а устните трепетно повтарят - "върви".

Раздялата е ад,

а самотата разрушен и опустошен град.

Колко ли влюбени се изпепелиха така?

Кой знае...?

Когато очите ти крещят -"остани",

а устните ти високо повтарят - "върви".

Ако си отида, няма да се върна повече, разбери.

Ако остана, ще се предам на сърцето си, моля те, кажи ми - "спри".

Не можах да те разбера

и ще полудея затова.

Да разкачим ли снимките ни от стените?

Непознати ли ще са ни ръцете?

А онези горещи нощи...?

Спомените казват остани,

а устните - върви...!!!

© Акбиле All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Понякога очите говорят повече... Взри се в тях... Човек често казва противоположното на това, което мисли... Дали от гордост или глупост- незнам... Но очите- те не могат да те излъжат! Успех!
  • Едно голямо БЛАГОДАРЯ приятели!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Харесах!!!
  • Харесваш ми,изживяно,дълбоко.Може би съвсем малка редакция,ще стане още по-хубаво.
  • Хубаво е!
    Но раздялата е толкова по-хубава, колкото е по-кратка.
    И стихчето)))

    Бъди!
Random works
: ??:??