Мийте си ръцете,
търкайте и двете
със сапун от лайка
и вода гореща.
Кашля ли насреща
нисичка китайка,
бързо подминете,
маска си сложете.
А при болка силна,
задух във гърдите,
викайте линейка!
Няма да търпите!
© Хари Спасов All rights reserved.