12.03.2020 г., 10:36 ч.

Да преборим Ковид - 19 

  Поезия » Друга
470 0 2

Мийте си ръцете,

търкайте и двете

със сапун от лайка

и вода гореща.

 

Кашля ли насреща

нисичка китайка,

бързо подминете,

маска си сложете.

 

А при болка силна,

задух във гърдите,

викайте линейка!

Няма да търпите!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??