Jun 3, 2018, 10:02 PM

Да преоткрия думите 

  Poetry » Phylosophy
274 1 4

     
Какво за мен е нежността?
Уют в скута на мама
и с тиха песен в нощта,
потъвам в обичта голяма.
Какво за мен е любовта?
Копнеж, когато си далече.
Целувките дамгосващи страсттта,
до мене щом си легнеш вечер.
Какво за мен е доброта?
Протегната ръка с надежда
и помощ да получиш на мига,
от някоя случайна среща.


03.06.2018 година
 
 

 

© Светлан Тонев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??