Jun 14, 2007, 10:35 AM

ДА ПРОДЪЛЖА 

  Poetry
662 1 11
Усмихвам се
от снимката сърдечно,
проблясват във
очите светлинки.
И може би,
така изглежда,
че греят във
сърцето ми звезди.
Но вечер късно
в самота се крия,
въпроси сто
задавам на нощта,
стената мрачна
искам да пробия,
та през деня да
срещам доброта.
Да върна
вярата, мечтата,
да изсуша
болезнена сълза,
да излекувам
раната в душата,
и да продължа
да вярвам в любовта.

14.06.2007 г.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??