Jun 20, 2009, 4:30 PM

Да разцъфнеш с розовата пъпка 

  Poetry » Other
717 0 2

Да разцъфнеш с розовата пъпка


Да се родиш с пукването на зората,
да разцъфнеш с розовата пъпка,
това е да откриеш на живота красотата,
да те опияни първична тръпка.

Да полетиш със волността на птица,
в пухкав облак да се рееш,
да пламнеш като огнена искрица,
като въглен дори да изтлееш!

От чуждата усмивка да се сгрееш,
от простичкия жест да се вълнуваш,
ти знай, тогава истински живееш.
Не просто съществуваш!!!

© Христина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Превъзходно! Живей и лети! Поздрав!
  • ... и още куп мънички неща
    доказват - явно, има смисъл
    съществуването твое на света!
Random works
: ??:??