Oct 25, 2008, 9:45 AM

Да се намерим 

  Poetry » Love
487 0 1
Достатъчно голям светът е, че да се загубим,
да не намерим път един към друг.
Да тръгнем в обратната посока,
с други хора, с други намерения, мечти.
Да бъдем други аз и ти.
Светът достатъчно голям е да намерим
друга обич в други дни и фарът
грешно в океана да свети и да ни заблуди.
Достатъчно голям е този свят
за малкия човек, потърсил бряг.
Душата пък не можеш да я спреш.
Можеш само малко любов да й дадеш.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??