Jan 15, 2011, 5:57 PM

Да се научиш да казваш "Не" на себе си 

  Poetry » Phylosophy
1149 0 11

 

Казах "довиждане" на нравите.

На старите, на новите и... твоите.

Побягнах, но се спрях задъхана.

Глезените ме боляха от оковите.

Обърнах се.

 И забравих накъде съм тръгнала.

Заблудих се.

 Не разбрах, че се е съмнало.

А свободата беше кърваво-солена.

Върнах се и сложих си оковите смирена.

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??