Да се научиш на самота
Дете на вятъра,
дете на лудостта,
учиш се на самота,
сам да търсиш път в мрака.
За кой ще те боли
и кой ще пее с теб,
живееш в самотата,
учиш се от тишината.
Всеки ден,
твоят живот за теб,
се обезценява,
и в маска обвит,
сърце, по-студено и от лед.
А кой днес ще е рамо за теб,
кой ще е мечта твоя,
учиш се на самота,
живот без мечти, песен
без ноти и думи...
Учиш се на самота,
живот без мечти, песен
без ноти и думи...
© Иван Русланов All rights reserved.