Mar 13, 2011, 8:21 PM

Да се скрием... 

  Poetry
814 0 21

Под сенките

на сънища желани

разпуснали са мислите коси

и с палавите чувства си играят

и крият се,

докато Тъгата жми...

 

Но съмва

и тя бързо ги заплюва

в кората на реалността...

Животе,

трябва да се скрием хубаво,

докато жми смъртта...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??