Sep 30, 2009, 9:24 AM

Да се срещнем в нереалното 

  Poetry » Love
498 0 1

В "реалното" сме претоварени -
проблеми, отговорности и тичане...
Често стигаме до крайности -
цинични сме, и любовта отричаме...

Реално - ти си мъж, вълнуващо типичен.
Реално - аз съм доста ексцентрична.
Реално - несигурно в душите си надничаме.
Реално - доказваме се и се вричаме.

Отвъд това  сме истинските ние -
онова, което само аз откривам в теб,
чувството, което ти запалваш в мен,
усещането за нереалност...
Да се срещнем там!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??