Jul 31, 2012, 11:56 AM

Да се завърнеш 

  Poetry » Love
970 0 24

Далече си, не мога да те стигна,

да те докосна с поглед и ръка,

единствено към тебе скита

като самотна чайка мисълта.

 

Тя търси те, за тебе тихо пита 

и спира се пред твоята врата,

погалва там на спомените дните,

от всички наши слънчеви лета.

 

И после пак присяда сред скалите,

където сбират се безбройните ята,

остава там в очакване тъй тихо,

да се завърнеш с началото на есента.

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??