Mar 14, 2012, 10:15 AM

Да се завърнеш 

  Poetry » Love
501 1 3

Оставих вратата отворена,

за да се върнеш, когато поискаш.

Живея, вкопчена в спомена,

и всеки ден безумно ми липсваш.

 

Времето няма значение,

вярвайки, че ще се завърнеш.

И всяка болка и пръски съмнение

ще изчезнат, щом ме прегърнеш.

 

Няма изгубени мигове.

Всеки един към теб ме приближава.

За да те имам отново - завинаги,

всичко друго си заслужава.

 

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??