Aug 28, 2020, 10:42 AM  

Да си губим времето… 

  Poetry
271 1 0

Да си губим времето…

 

Смени с нещо леко ризата и панталоните,

отпусни напрежението и натисни газта,

нека усилим музиката и изключим телефоните,

да затворим лаптопите и отворим нашите сърца...

 

Да сме свободни вместо в службата да слугуваме,

вместо към десктопа, да гледаме безцелно в небесата...

Вместо да седим на бюрото, нескопосано да танцуваме,

вместо стомаха си, да нахраним душата...

 

Нека вместо да се развиваме, времето си да загубим,

вместо да търсим решения, себе си да намерим. 

Вместо скъп обяд, евтини сандвичи да си купим

вместо пари, моменти да спечелим...

 

Да не мислим за нищо и да ни е весело,

и нека ни обвиняват, че губим времето си глупаво...

Защото ако да си губиш времето ти е харесало,

значи то съвсем не е било изгубено...

 

24.06.2019

© Радослава Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??