Sep 28, 2008, 8:53 AM

Да си ходя ли? 

  Poetry » Civilian
695 0 1

Аз май ще си тръгвам полека;

доста път извървях като куче.

Не ми се ходи от лекар на лекар,

не съм човек, от който се смуче.

 

Добричък съм. И всеки ме мачка.

Жал ми е все да не засегна човек.

Работя много, а за друг е голямата пачка

и ме наричат вече глупаво мече.

 

Но аз си живея в моя си свят.

В който обичам и в който се губя.

Спокоен съм като се прибера у дома.

Как живея - нека другите се чудят.

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Никъде няма "да си ходиш", а ще се бориш!
    Животът е за това, да му прескачаме препятствията.
    Прегръщам те!
Random works
: ??:??