Jun 22, 2016, 8:57 PM

Път 5 

  Poetry » Phylosophy
290 0 0

Вървя в жегата аз

сред облак от пеперуди

и все напред тогаз -

човек трябва да се труди.

 

Че трудът краси човека -

той е като пролетни цветя,

макар работата да не е лека,

но нужна е тя!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??