Mar 25, 2006, 5:52 PM

Да страдаш 

  Poetry
700 0 2

Да страдаш

 

Довечера се приготви,

ще дойда аз в съня ти.

Да ме видиш пак пред теб,

да ме видиш ти до теб.

Да се усмихнеш задоволно,

да си спомниш ти неволно.

Как си ме прегръщал и целувал,

как си ме обичал и милувал.

Да протегнеш ти ръка към мен,

но от сън да се събудиш изпотен.

Да се огледаш ти край теб,

да видиш,че не съм до теб.

Да насълзиш очите си красиви,

за мен да страдаш силно,мили.

Да знаеш,че не ще се върна

да плачеш,че не ще те аз прегърна.

Глава в стената да забиеш,

с ръце лицето да закриеш.

Сълзите едри да прикриеш,

в леглото топло да се свиеш.

Очи смирено да затвориш,

и искрено да се помолиш:

в съня ти вече да не идвам,

че няма повече какво да искам.

Ти страда много тази вечер,

но има още много,запомни.

Нима си мислиш,тази вечер,

може с моите да се сравни?!

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • страхотен стил на писане
  • Много нежно и тъжно, навярно на душата е още по-тъжно. Хареса ми.
    С усмивки приятелски. Веси
Random works
: ??:??