Dec 10, 2006, 10:14 AM

Да светя... 

  Poetry
1174 0 18

Да светя искам аз като звездите,

а не с кибритен огън да горя.

Да ги докосна върховете на мечтите,

а не в илюзията да се утая.

 

Да бъда аз вселена необятна,

да ме потърсиш там... в душата моя.

А аз да те изпея в стихове красиви

и да потъна в тишината ти, в покоя.

 

Да мога после времето да върна,

да тръгна пак с мечти към синевата.

И там далеч, с любов да ме очакваш,

най-чистата, прекрасна на земята.

 

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??