Nov 10, 2013, 6:09 PM

Да те обичам 

  Poetry » Love
1077 0 1

Да те обичам толкова е лесно,

сякаш е да дишам, а така боли

да поемам дъх , да е напразно

и въздухът да не достига - да си ти.

Да знам, че аз съм жива, а те няма...

да съществувам просто ме боли,

защото няма никога да те забравя,

а да те обичам толкова е лесно,

                                            но уви ...

 

 

 

 

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "А да те обичам, толкова е лесно, но уви..."

    Понякога най-истинските неща ги усещаме, когато са невъзможни, когато са забранени
Random works
: ??:??