Jan 20, 2007, 9:26 PM

Да те почувствам до мен... 

  Poetry
835 0 3

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Зная че е грях..не съм дошла да спорим..
А разумът в нас със страст да преборим..
Дойдох ето ме..Малко несигурна но напълно твоя..
Ако не ме искаш..Ще тръгна..ето го завоя...
Осветлението изгаси...До мен се приближи...
Обещавам..няма да боли..Забрави за нея..която и да е тя...
Аз искам само тази вечер до теб да заспя...
Забрави всичко...измерението дори...
Люби ме!Люби!
Бавно твоите дрехи събличам...
Само за тази нощ ще те обичам..
в тялото ти искам аз да се изгубя...
Дори да знам че сърцето си ще погубя..
Ще облизвам всяка част от твойто тяло...
Нека бъдем едно цяло...
Бавно всяка част в мене опознай..
Побъркай ме...започна..докараи го до край..
Не спираи!Продълйаваи! Аз не чувствам вина..
Погледът ми премрежва се от сладостта...
Прегърни ме силно в мига на екстаз...
Нека мислите ти тогава да владея само аз...
Забързваи,забавяй както решиш..
Хайде знаеш, че не грешиш...
Навън... дъждът силно вали...
Забрави да мислиш! Спри!
Страстта доведе ни дотук...
А спомняш ли си как си правехме напук?
Продължавай, всичко в мен целувай...
А утре ако искаш - за това че си ме чукал - се надувай..
Забрави за нея... която и да е тя...
аз забравих за него... Съдба!
Ето вече утро е тръгни...
Живей живота си и за мене не мисли...
Но когато си самотен... тази нощ си ти спомни!

© Симона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??