Jun 29, 2007, 4:12 PM

Да те забравя, не искам! 

  Poetry
1064 0 5
Навън в нощта - вятърът, звездите -
всичко нашепва ми: "Обичам те!"
Искам да те забравя,
но не зная как да го направя...
Имам нужда от теб, разбери го,
но разумът ми казва: "Забрави го!"
В тъмнината съм сама -
така е и през деня.
Животът минава покрай мен
и си мисля пак за теб и мен...

© Десислава Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??